Markant @ the Movies

zaterdag 18 november 2017 – 19.30 uur

cc ‘t Schaliken (Herentals)

Een warme zetel, een fris drankje, popcorn… en zappen maar. Klinkt als muziek in de oren?
U hoeft er deze keer niet eens voor thuis te blijven!

Vocaal Ensemble Markant uit Herentals rolt immers de rode loper uit voor een gevarieerde avond met filmmuziek voor de ganse familie. Laat je meevoeren hoog op de Zwitserse Alpen, diep in het Braziliaanse oerwoud en in het hart van de stad die nimmer slaapt. Droom weg bij het rijk van de zon en het zingen van de regen. Ontmoet hobbits, ijsprinsessen en de spotgaai. Voel de vaderlijke goedheid van een oude beer en hoe de spanning stijgt tijdens een bokswedstrijd. Aanhoor hoe geliefden elkaar vaarwel zingen…

Dirigent Joris Van Hasselt en Vocaal Ensemble Markant werken voor dit concert samen met de kinderen en jongeren van het gelegenheidskoor ‘MarkanTeens’. Een saxofoonkwartet, een pianist en een percussionist vervolledigen de filmset.

Alles in huis of … allen uit huis voor een verrassende, spannende en ontroerende kooravond @ the movies!