Iedereen Markant

zaterdag 7 mei 2016 – 20.00 uur

turnzaal De Leertuin (Herentals)

De week van de amateurkunsten heeft dit jaar als thema “Match”. Voor Vocaal Ensemble Markant een aanleiding om zijn publiek eens uit te nodigen voor een vriendschappelijke thuiswedstrijd in hun repetitieruimte – de turnzaal van De Leertuin. Markant zingt er over promiscue paters, over hitsige herderinnetjes en over rijke jongelingen op vrijersvoeten, over de geneugten van een vakantie aan zee, de vredige rust onder de Afrikaanse sterrenhemel en de vertroosting van een goed glas wijn.

Maar bovenal willen de zangers u laten proeven van het plezier dat ze elke week beleven aan het samen-zingen. Daartoe nodigt dirigent Joris Van Hasselt iedereen uit om zich bij zijn ploeg aan te sluiten en voor één avond ook eens Markant te zijn. Hij zorgt voor de nodige training en vol enthousiasme loodst hij zijn team doorheen een ontspannende wedstrijd die alleen maar winnaars kent.