Laudate

zondag 1 maart 2015 – 15.00 uur

Sint-Catharinakerk, Begijnhof (Herentals)

Vocaal Ensemble Markant & Kamerkoor Pantarhei

In maart 2015 treedt Vocaal Ensemble Markant voor de vierde keer aan in het Koortornooi van de provincie Antwerpen. Pantarhei is een jong koor dat werd opgericht in 2012 en bestaat uit een groep enthousiaste, geschoolde zangers uit het Antwerpse. Zij behaalden reeds een belangrijke onderscheiding op de internationale koorwedstrijd ‘Florilege de Tours’ en treden in 2015 voor het eerst aan in het Provinciale Koortornooi.

Beide koren zetten ook in Herentals hun beste muzikale beentje voor en brengen in exclusieve avant-première hun wedstrijdprogramma in de begijnhofkerk. Terwijl ze al hunkeren naar de lof van de jury, zingen Vocaal Ensemble Markant en Pantarhei de lof van de natuur, van de muziek, van het leven, van de Eeuwige en van de eeuwigheid …