Eerste lustrumconcert

zaterdag 22 oktober 2005 – 20.00 uur

Onze Lieve Vrouwkerk (Herentals)

Vocaal Ensemble Markant uit Herentals viert zijn vijfde verjaardag met een muzikale terugblik op de voorbije jaren. In een eerste lustrumconcert herneemt het koor op zaterdag 22 oktober de meest gesmaakte liederen uit de vijf vorige thema-concerten. Dit programma staat garant voor een afwisselende muzikale avond met oude muziek uit renaissance en barok, hartstochtelijke liederen uit Spanje, innemende koormuziek van eigen bodem, markante liederen uit het dierenrijk en rustgevende avondklanken. Als kers op de taart brengt het jarige koor voor het eerst ‘The making of the drum’, een spectaculaire compositie van Bob Chilcott voor koor en Afrikaanse percussie.

Na het muzikale luik kan je verder vieren bij een hapje en een drankje in zaal Nieuwland.