Allemaal Beestjes

zaterdag 11 oktober 2003 – 20.00  uur

Onze Lieve Vrouwkerk (Herentals)

Een slapende leeuw en een goddelijke tijger, zwarte schapen en een zilveren zwaan, een kwintet van forellen en gevogelte van velerlei pluimage, een kameel, een kangoeroe, en een nijlpaard, katten, honden, bruine beren en teddyberen, … allemaal beestjes die bezongen worden in het nieuwste concert van Vocaal Ensemble Markant, dat zal doorgaan op zaterdag 11 oktober 2003 om 20:00 uur in de OLVrouwkerk te Herentals. Rond het centrale thema van het dierenrijk weeft Markant een programma met oude en hedendaagse koormuziek uit binnen- en buitenland, wat mag resulteren in een afwisselende en verrassende muzikale avond. Na afloop van het concert kan naar believen nagekaart worden in zaal Nieuwland, naast de kerk. Aan de hongerigen wordt, enkel in voorverkoop, de keuze uit twee maaltijden aangeboden.